1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Tunceli'nin Köylerine Hizmet Götürme Birliği Toplantısı Yapıldı
Tuncelinin Köylerine Hizmet Götürme Birliği Toplantısı Yapıldı

Tunceli'nin Köylerine Hizmet Götürme Birliği Toplantısı Yapıldı

Tunceli Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği olağan toplantısı Vali Yardımcısı Ali Güldoğan başkanlığında, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yapıldı.

A+A-

Tunceli Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği olağan toplantısı Vali Yardımcısı Ali Güldoğan başkanlığında, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yapıldı.

Meclis toplantı salonundaki toplantının açılış konuşmasını yapan Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı, Vali Yardımcısı Ali Güldoğan, 2012 yılı KÖYDES kapsamında yapılan çalışmaların genel bir değerlendirmesini yaparak, 2012 yılı dönem başında 19 projenin planlandığını, yıl sonu itibariyle bu sayının 50`ye ulaştığını ifade etti. Güldoğan, merkez köylerinin altyapı sorununun büyük ölçüde çözüldüğünü, 2013 yılı KÖYDES programı ile ilgili çalışmaların devam ettiğini, yatırım programının belirlendiğini ve bu çalışmaların en kısa sürede bitirileceğini belirtti.

Köy muhtarları, il genel meclis üyeleri, ilgili birimlerin şube müdürlerinin katıldığı toplantıda, Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin bir yıl süre ile görev yapacak birlik encümen seçimi yapıldı. Köy muhtarları, söz alarak yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.