19 Nisan 2026
Altın 6811.86
BIST 12433.5
Dolar 44.5989
Euro 52.3513
Sterlin 59.8952
Ankara 8°C

Turgut Bucak: Antalya'nın Sorunlarını Ortak Akılla Çözeceğiz

Turgut Bucak: Antalya'nın Sorunlarını Ortak Akılla Çözeceğiz
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir belediye başkan aday adayı Turgut Bucak, Manavgat ilçesi parti binasında partililerle bir araya gelerek kendini tanıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir belediye başkan aday adayı Turgut Bucak, Manavgat ilçesi parti binasında partililerle bir araya gelerek kendini tanıttı. Bucak, MHP Manavgat İlçe Başkanı Halil Gubaş ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Yıldız'la yaptığı basın açıklamasında, partisinin kendisini aday göstermesi halinde ortak aklı işleterek Ahilik kültürü ile problemleri çözeceklerini kaydetti.

Turgut Bucak, Antalya'nın Korkuteli ilçesi Yazır köyü doğumlu olduğunu, aynı zamanda Muratpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevinde bulunduğunu söyledi. Bucak, uzun yıllar Antalya'da yaşadığı, il ve 19 ilçenin acil önceliklerini bildiğini ve sorunlara neşter vurmada her görüşten insanın fikrini alarak hayata geçireceğini kaydetti. Bucak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Antalya'da ilk büyükşehir belediye başkanlığını açıklayan aday oldum. Herkes adaylığını erken açıkladın diyor. Aslında erken değil, geç bile kaldık. Büyükşehir Yasası ile birlikte Antalya'nın 19 ilçesi, 74 beldesi ve 539 köyü var. Hepsine seçim tarihine kadar ulaşmak çok zor. Partimizin adayının da Ramazan Bayramı sonrası netleşeceğine inanıyorum." diye konuştu.

MHP Manavgat İlçe Başkanı Halil Gubaş ise 2 dönem önce CHP'ye kaptırdıkları Manavgat Belediyesi'ni 2014 mahalli seçimlerde yeniden geri almaya kararlı olduklarını söyledi. CİHAN

Turgut Bucak: Antalya'nın sorunlarını ortak akılla çözeceğiz

Turgut Bucak: Antalya'nın sorunlarını ortak akılla çözeceğiz

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir