08 Ağustos 2026
Altın 6659.71
BIST 13779.39
Dolar 47.6791
Euro 55.1258
Sterlin 64.2836
Ankara 33°C

Turistlerin Kültür Turuna, Yağmur Engeli

Turistlerin Kültür Turuna, Yağmur Engeli
Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side Antik Kent'te kültür turuna çıkan turistler, yağmur nedeniyle gezilerini tamamlayamadan otellerine döndü.

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side Antik Kent'te kültür turuna çıkan turistler, yağmur nedeniyle gezilerini tamamlayamadan otellerine döndü. Yağışa hazırlıksız yakalanan çocuklu aileler ise aldıkları şemsiye ve yağmurluklarla yağmurdan korunmaya çalıştı.

Alman mimar Hans Madlen, kültür turunda çocukları ve eşine ıslanmamaları için 3 şemsiye aldığını söyledi. Antalya'ya güneşlenmek için tatile geldiklerini belirten Madlen, yağmurda ıslanınca şaşırdıklarını ifade etti.

Side'ye alışveriş yapmaya geldiğini belirten Rus turist Olga Mehmetova da yağmurda çok ıslandığı için alışverişi bırakarak otele geri dönmeye karar verdiğini söyledi.

Hollandalı emekli bankacı Joyse Minsett ise Side'ye 3 çocuğuyla tarihi ve arkeolojik yerleri ziyarete geldiklerini ancak yağmurda ıslandıkları için otellerine geri dönmeye karar verdiklerini kaydetti.

Bazı turistlerin yağmurda daha fazla ıslanmamak içim okaliptus ağaçlarının altına sığındığı gözlendi.
CİHAN

Turistlerin kültür turuna, yağmur engeli

Turistlerin kültür turuna, yağmur engeli

Turistlerin kültür turuna, yağmur engeli

Turistlerin kültür turuna, yağmur engeli

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir