1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türk hackerlardan yeni saldırı
Türk hackerlardan yeni saldırı

Türk hackerlardan yeni saldırı

Mısır'ın farklı bölgelerinde toplanan darbe karşıtlarına General Sisi'nin talimatıyla dün gerçekleştirilen katliama tepki gösteren Türk Hacker Grubu Ayyıldız Tim bu ülkenin çok sayıda devlet kurumuna erişimi engelledi.

A+A-

Mısır'ın farklı bölgelerinde toplanan darbe karşıtlarına, Genelkurmay Başkanı General Sisi'nin talimatıyla dün gerçekleştirilen katliama tepki gösteren Türk hacker grubu AYYILDIZ TİM, bu ülkenin çok sayıda devlet kurumuna erişimi engelledi!

Ayyıldız Tim, ilk etapta, Mısır Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesine erişim engellendiğini duyurdu. Yaklaşık 3-4 saat erişimin engellediği site, çalışmaların ardından erişime açıldı.

Devletin diğer sitelerine saldırı gerçekleştiren Türk siber korsanlar, www.eepc.gov.eg (Mısır İhracatı Geliştirme Merkezi), www.momp.gov.eg (Mısır Arap Cumhuriyeti Askeri Üretim Bakanlığı), www.tpegypt.gov.eg (Mısır Uluslararası Ticaret Noktası) ve www.moinfo.gov.eg adlı internet sitelerine erişimi engelledi.

Aralarında Mısır Haber Ajansı'nın da bulunduğu bazı özel sitelere de saldıran Türk hackerlar, bu sitelerin ana sayfasına Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin resminin yanı sıra, Türk bayrağı ve Atatürk resimlerini yerleştirdi. Resimlerin ortasında ise "Ayyıldız Tim yanınızda. Muhammed Mursi'ye özgürlük. Sisi, Mursi'ye dokunursan seni Tahrir Meydanı'na asarız. Ayyıldız Tim ve Türkiye Mursi'nin yanındadır. Haberleşme sistemleriniz elimizde. Ordunuzu başınıza yıkacağız." şeklinde ifadeler yer aldı.

Mehter Marşı çalınarak açılan siteler, kısa bir süre sonra, otomatik olarak Ayyıldız Tim'in facebook sayfasına yönlendiriliyor..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.