Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı akrobasi timi Türk Yıldızları, Erciyes Üniversitesi 18. Bahar Şenliği'nin açılışında gösteri yaptı. Belirlenen zamandan 1.5 saat geç başlayan gösteri, yağmur ve rüzgarın hızı sebebiyle kısa sürdü. Şenlik alanında bekleyen binlerce kişi gösterinin kısa sürmesine üzüldü.
Türk Yıldızları’nın, üniversite yerleşkesinde başlayan ve 11 Mayıs’a kadar devam edecek olan şenliğin açılış saati olan 14.00’te gösteri yapacağı açıklandı. Zaman zaman şiddetlenen yağmur ve rüzgar sebebiyle gösteri 1.5 saat geç başladı. Türk Yıldızları, 5 kez paralel uçuş, bir kez de üçlü açılım uçuşu yaparak gösterisini tamamladı. Şenlik alanını dolduran binlerce kişi, uzun süre, gösterinin devam edeceği ümidiyle alandan ayrılmadı. Gösterinin yağmur ve rüzgarın hızı sebebiyle kısa sürdüğü bildirildi.
Erciyes Üniversitesi'nin bahar şenliği kapsamında, 7 Mayıs'ta Grup Model, 8 Mayıs'ta Özgün, 9 Mayıs'ta Oden ve Cüneyt Ergün, 10 Mayıs'ta Gökçe, 11 Mayıs'ta Şebnem Ferah konser verecek. Hafta boyunca yarışma ve çeşitli gösteriler de düzenlenecek.
CİHAN

