1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Turkcell, Fıfa Tarihinde İlk Kez Akıllı Bilet'i Futbolseverlerle Buluşturacak
Turkcell, Fıfa Tarihinde İlk Kez Akıllı Bileti Futbolseverlerle Buluşturacak

Turkcell, Fıfa Tarihinde İlk Kez Akıllı Bilet'i Futbolseverlerle Buluşturacak

Türkiye'nin ev sahipliğinde 21 Haziran - 13 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası'nın ulusal sponsoru olan Turkcell, FIFA tarihinde ilk kez Akıllı Bilet'i futbolseverlerle buluşturacak.

A+A-

Türkiye'nin ev sahipliğinde 21 Haziran - 13 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası'nın ulusal sponsoru olan Turkcell, FIFA tarihinde ilk kez Akıllı Bilet'i futbolseverlerle buluşturacak.

Turkcell Kurumsal İletişim Bölümü Başkanı Filiz Karagül Tüzün, bir restorantta düzenlediği basın toplantısında, Akıllı Bilet projesi ve Trabzon’da yapılacak etkinlikler hakkında bilgiler verdi. Sporu hem tüm kalpleriyle hem de teknolojik altyapılarıyla desteklediklerini anlatan Tüzün, şunları söyledi: "Turkcell olarak Türk sporunun gelişimi ve güçlenmesine katkı için çalışmalarımızı uzun zamandır sürdürüyoruz. FIFA U-20 Dünya Kupası’nda, 20 yaşın altındaki genç millilerimize destek olmak da bu alandaki kararlılığımızın bir göstergesi. Trabzon, bu vesile ile FIFA tarihinde bir ilke sahne olacak. FIFA tarihinde ilk kez “Akıllı Bilet” uygulaması Turkcell’in altyapısı ve teknolojisi ile Trabzon’da gerçekleştirilecek. Bu ilke Trabzon’da imza atmaktan büyük mutluluk duyuyor, Türkiye U-20 Milli Takımı’na Turkcell ailesi olarak başarılar diliyoruz."

Turkcell Kurumsal İletişim Uzmanı Cem Yavuzer de turnuva boyunca, Türkiye’nin oynayacağı maçlarda ve final müsabakasında Akıllı Bilet uygulaması gerçekleştirileceğini belirtti. Yavuzer, Akıllı Bilet teknolojisi sayesinde taraftarların, cep telefonuna gelen SMS'i stadyumlardaki özel gişelere okutarak maçlara kolayca girebileceğini anlattı. Sistemin tüm telefonlar için uyumlu olduğunu ifade eden Yavuzer, müsabakaların bilet bedelinin dışında başka bir maliyetin de olmadığını vurguladı. Tribün ya da koltuk seçiminin de yapılabildiğini dile getiren Yavuzer, daha önce Türkiye A Milli Takımı maçlarında kullanılan teknolojinin, U-20 Dünya Şampiyonası’nda ülke sınırlarını da aşacağını belirtti.

Trabzonlu futbolseverlerin U20 coşkusunu Turkcell U20 TIR’ıyla da yaşayacaklarını anlatan Yavuzer, 22 Haziran’da Trabzon’da olacak TIR’da bir birinden ilginç eğlenceli aktivitelerde taraftarlar, hem keyifli vakit geçirecek hem de müsabaka bileti kazanma imkanı yakalayacaklarını söyledi.

CİHAN

Turkcell, FIFA tarihinde ilk kez Akıllı Bilet'i futbolseverlerle buluşturacak

Turkcell, FIFA tarihinde ilk kez Akıllı Bilet'i futbolseverlerle buluşturacak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.