1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türkçenin Çocukları Btso Başkanı Burkay'ı Ziyaret Etti
Türkçenin Çocukları Btso Başkanı Burkayı Ziyaret Etti

Türkçenin Çocukları Btso Başkanı Burkay'ı Ziyaret Etti

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından düzenlenen 11. Türkçe Olimpiyatları Anadolu turnesi kapsamında dünyanın dört bir yanından Bursa’ya gelen öğrenciler Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay'ı ziyaret et.

A+A-

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından düzenlenen 11. Türkçe Olimpiyatları Anadolu turnesi kapsamında dünyanın dört bir yanından Bursa’ya gelen öğrenciler Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay'ı ziyaret etti.

    Çocuklarla yakından ilgilenen BTSO Başkanı Burkay, "Sadece Türkçe bilmek değil, Türk kültürünü de öğrenmek sizlere gelecekte rekabet avantajı sağlayacak." dedi.

    Türkiye’nin dünyanın 10. büyük ekonomisi olma hedefine ulaşmak için ülkenin potansiyelinin ve kültürünün doğru anlaşılmasında çocuklara ve gençlere önemli görevler düştüğünü belirten Burkay, şöyle konuştu: "Türkiye önümüzdeki dönemde pek çok ülke için öncelikli partner haline geleceğinden, hem ülkemizde yaşayan gençlerin hem de yurtdışındaki yaşıtlarının ülkemizin gerçek potansiyelini doğru anlamaları ve kültürel farklılıkları yerinde görmeleri gelecek önemli bir yatırımdır. 2023 hedefleri için gençlere önemli görevler düşüyor."

    BTSO Meclis Üyesi Selahattin Çelik başkanlığında BTSO Yönetim Kurulu’nu ziyaret eden Makedonya, Bosna-Hersek, Almanya ve Kazakistan’dan gelen öğrencilerin ziyaretinde BTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Cüneyt Şener, İlker Duran ve Aytuğ Onur da hazır bulundu. CİHAN

Türkçenin çocukları BTSO Başkanı Burkay'ı ziyaret etti

Türkçenin çocukları BTSO Başkanı Burkay'ı ziyaret etti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.