19 Aralık 2025
Altın 5957.109
BIST 11299
Dolar 42.8024
Euro 50.1602
Sterlin 57.2857
Ankara 4°C

Türkiye Genelinden 81 Çocuk Denizle Buluştu

Türkiye Genelinden 81 Çocuk Denizle Buluştu
Türk Kızılay’ının, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın desteği ile gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında 81 ilden 81 çocuk İstanbul’da 4 gün boyunca misafir edildi.

Türk Kızılay’ının, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın desteği ile gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında 81 ilden 81 çocuk İstanbul’da 4 gün boyunca misafir edildi. Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman’ın da desteklediği projede misafir öğrenciler akşam yemeğinde ağırlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Türk Kızılay’ı Türkiye’nin dört bir köşesinden getirdiği ortaokul çağındaki yetim ya da öksüz çocukları 4 gün boyunca İstanbul’da ağırladı. Topkapı Sarayı, Panorama 1453 Müzesi, İstanbul Akvaryumu ve Koç Müzesi’ni gezen öğrenciler İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu da makamında ziyaret etti. Çoğunun ilk kez uçağa bindiği öğrenciler, Türk Hava Yolları’nın Simülasyon Merkezini gezdi ve sertifika aldı. Türkiye’nin 81 ilinden 81 öğrenci ve refakatçi olarak bir Kızılay yöneticisinin katıldığı projede İstanbul Boğazını tekne ile gezen çocuklardan bazıları hayatlarında ilk defa deniz gördü.

Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman’ın misafiri olarak Güngören’e gelen öğrenciler, Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, İstanbul Kızılay Yönetim Kurulu Üyeleri, Kızılay Genel Merkez Gençlik Hizmetleri Müdürü Ayla Kaplan ve birçok görevli ile birlikte yemek yedi.

CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir