1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Türkiye Kısa Şalvar Güreş Şampiyonası Beyoğlu'nda Yapıldı
Türkiye Kısa Şalvar Güreş Şampiyonası Beyoğlunda Yapıldı

Türkiye Kısa Şalvar Güreş Şampiyonası Beyoğlu'nda Yapıldı

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu beldesinde Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ve Beyoğlu Belediyesi’nin birlikte organize ettiği Türkiye Kısa Şalvar Güreş Şampiyonası Festivali' nin 4.

A+A-

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu beldesinde Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ve Beyoğlu Belediyesi’nin birlikte organize ettiği Türkiye Kısa Şalvar Güreş Şampiyonası Festivali' nin 4.üncüsü Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi'nde düzenlendi.

    Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 4. kez düzenledikleri şampiyonada, güreşin çocuklara ve gençlere sevdirildiğini belirterek, sosyal belediyecilik anlamında da halkın ihtiyaçlarına cevap vermeleri gerektiğini söyledi. Osman Okumuş, "Spora verdiğimiz önem sebebiyle güreş severlere unutulmaz bir gün yaşatacağımıza inanıyoruz. Tüm güreşseverleri aramızda görmekten onur duyarız. Bu güreşler için Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce güreşçi beldemize geldi. Bu tür organizasyonlara hem güreş severler için, hem de unutulmaya yüz tutan geleneksel spor dalları için ihtiyaç var. Halkımızın ve sporseverlerin emrinde olan biri olarak, böyle bir organizasyona katkı sağladığım için güreş adına, Türk sporu adına mutluyum. Sporda önemli adımlar atıyoruz." diye konuştu.

    Minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde müsabakalar yapıldı. Türkiye Kısa Şalvar Güreş Şampiyonası'na AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Sıtkı Güvenç, AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Ziya Çelik, çevre belde belediye başkanları ve sporsever vatandaşlar katıldı CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.