13 Ağustos 2026
Altın 6728.95
BIST 14127.38
Dolar 47.7715
Euro 55.2177
Sterlin 64.2694
Ankara 30°C

Türkoğlu'nda Şehit Aileleri Yalnız Bırakılmadı

Türkoğlu'nda Şehit Aileleri Yalnız Bırakılmadı
Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde, Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Kd. Bşv. Ahmet Ziya Çelik ve İlçe Emniyet Amiri Hanifi Özkan şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde, Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Kd. Bşv. Ahmet Ziya Çelik ve İlçe Emniyet Amiri Hanifi Özkan, şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Kaymakam Tuncay Akkoyun, ziyarette yaptığı konuşmada, "Evlatlarınız, bu ülkenin birliği, dirliği ve bölünmez bütünlüğü için şehit düştüler, gazi oldular. Gazilerimiz de şehitlerimiz gibi bu vatan ve bayrak için kendilerini kurşuna siper ederek kendilerini feda ediyorlar. Makamları kutlu olsun. Gazilerimiz ve şehitlerimiz için neler yapsak azdır. Acılarınızı paylaşıyor, şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz." dedi.

Ziyarette bulunduğu ailelerin sıkıntılarını dinleyen ve ihtiyaçları olup olmadığını soran Akkoyun, "Vatanımız için hayatlarını feda eden şehitlerimizin ailelerine her zaman kapımız sonuna kadar açıktır." diye konuştu.

CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir