Gazeteci-Yazar Prof. Dr. Mümtaz'er Türköne, Yozgat Bozok Üniversitesi, Türkçe Topluluğu ve Yozgat Belediyesi'nin katkılarıyla Fen Edebiyat Fakültesi Salonu'nda düzenlenen ''Yeni Anayasa ve Gündemdeki Konular'' başlıklı konferansa konuşmacı olarak katıldı.
Mümtaz'er Türköne'nin konuşmasını akademisyen ve öğrenciler ilgiyle izledi. Gündeme ilişkin değerlendirmelerinin ardından Türköne öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Konuşmasının ardından Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar ve Türkçe Topluluğu Başkanı Çetin Gökçe, Türköne'ye plaket takdim etti.
Konferansa Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Durgun, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek,öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
CİHAN


Kaynak: