1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tuzlaspor’da Şampiyonluk Sevinci
Tuzlaspor’da Şampiyonluk Sevinci

Tuzlaspor’da Şampiyonluk Sevinci

Amatör Lig’de şampiyon olup 3. Lig biletini alan Tuzlaspor, taraftarını da mutlu etti.

A+A-

Amatör Lig’de şampiyon olup 3. Lig biletini alan Tuzlaspor, taraftarını da mutlu etti. Şu aşamada başarılarını devamlı kılmayı, 2. Lig’de oynamayı hedefleyen takım, şampiyonluğunu coşkuyla kutladı.

59 senelik tarihinde ilk defa 3. Lig’e çıkan Tuzlaspor, kupasını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkililerinden aldı. Tuzla sahilde yapılan ve Kaymakam Mümin Heybet ile Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın da katıldığı törene ilçe halkının ilgisi büyüktü.

Törende TFF 2. Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez, mavi beyazlıların kupasını takım kaptanı Ulaş Önsal’a verdi. Tuzlaspor Kulüp Başkanı Ahmet Çabuk ve Yönetim Kurulu üyeleri, Teknik Direktör Köksal Terzi, Kaptan Ulaş Önsal ile futbolcular, 3. Lig biletini almanın mutluluğunu yaşadı.

Törende söz alan Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet Çabuk, şampiyonluğa katkı sunanlara teşekkür etti. Çabuk, Tuzlaspor’un yeni hedefini 2. Lig’e çıkmak olduğunu bildirdi. Takımın yönetimini aldıkları günden bu yana bir üst lige çıkardıklarını aktaran Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı ise “Şu aşamada hedefimiz 2. Lig, bu doğrultuda yürüyeceğiz.” dedi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.