1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tweet gözaltılarında flaş gelişme
Tweet gözaltılarında flaş gelişme

Tweet gözaltılarında flaş gelişme

VE 33 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI!..

A+A-

Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylar sonrası, İzmir'de sosyal paylaşım siteleri üzerinden halkı galeyana getirici ve olayları büyütücü paylaşımlar yaptıkları iddiası ile gözaltına alınan 34 kişiden 33'ü serbest bırakıldı!

Alınan bilgiye göre; Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylar sonrası İzmir'de, sosyal paylaşım siteleri üzerinden halkı galeyana getirici ve olayları büyütücü paylaşımlarda bulunma, kanunsuz gösteri ve yürüyüşe çağrı, kamu düzenini bozma, halkı suça teşvik etmek suçlamalarıyla gözaltına alınan 34 kişiden 33'ünün emniyetteki işlemleri tamamlandı. Gözaltına alınan şüphelileriden 33'ü yapılan sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınarak savcılık talimatı ile serbest bırakıldı.

Paylaşımları yaptıkları iddia edilen 4 kişinin ise polis tarafından arandığı öğrenildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Taksim'deki Gezi Parkı eylemlerine destek vermek amacı ile sosyal paylaşım sitelerinde halkı galeyana getirici ve olayları büyütücü paylaşımlarda bulunma, kanunsuz gösteri ve yürüyüşe çağrı, kamu düzenini bozma, halkı suça teşvik etmek suçlarını işledikleri öne sürülen kişilere yönelik operasyon yapmış, belirlenen 38 ayrı adreste 34 kişi gözaltına alınmıştı..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.