18 Aralık 2025
Altın 5951.285
BIST 11286.81
Dolar 42.7119
Euro 50.2374
Sterlin 57.1018
Ankara -6°C

Uedaş’tan ‘enerji Dostu Köy’ Projesi

Uedaş’tan ‘enerji Dostu Köy’ Projesi
Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ) Karacabey işletmesi tarafından düzenlenen ‘Sıfır Sorun, Enerji Dostu Köy Projesi’ kapsamında, ilçeye Bağlı Hürriyet köyünde enerji nakil hatları detaylı bakımdan geçirildi.

Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ) Karacabey işletmesi tarafından düzenlenen ‘Sıfır Sorun, Enerji Dostu Köy Projesi’ kapsamında, ilçeye Bağlı Hürriyet köyünde enerji nakil hatları detaylı bakımdan geçirildi. Çalışmalara katkısı sebebiyle Hürriyet Köyü Muhtarı Ali Pehlivan’a plaket verildi.

Proje kapsamında, UEDAŞ ekipleri tarafından Karacabey’e bağlı Hürriyet köyündeki sokak aydınlatmaları tamir edilerek ihtiyaç olan yerlere yenileri ilave edilirken, hatların altındaki ağaçlar kesilerek hat bakımı yapıldığı belirtildi. UEDAŞ Karacabey İşletme Şefi Halit Barut, eksikliklerin imkanlar dahilinde giderildiğini, çözümü o an mümkün olmayanların not edildiğini söyledi.

Barut, “Köyde bulunan 243 hane tek tek ziyaret edilerek, tesisatları kontrol edilmiş, bilgi ve adresleri güncellenmiştir. Köy halkının, UEDAŞ’a bakışı, beklentileri, şikayetleri birebir yerinde dinlenmiş, merak ettikleri sorular yanıtlanmıştır. Köydeki müşterilerimizle samimi içten sohbetler edilerek, UEDAŞ’ın müşteriye bakış açısı ve hizmet kalitesinin her geçen zaman daha da artacağının işaretleri verilmiştir.” dedi.

UEDAŞ’ın çalışmalarına katkısı ve köy halkının tebliğlere, yönetmeliklere dikkat ettiklerini anlatan Halit Barut, hizmet için giden tüm ekiplere yardımları ve misafirperverlikleri sebebiyle, Hürriyet köyünün ‘Enerji Dostu Köy’ ilan edildiğini açıkladı. UEDAŞ Karacabey İşletme Şefi Halit Barut, muhtar Ali Pehlivan’a bir plaket takdim etti.

CİHAN

UEDAŞ’tan ‘Enerji Dostu Köy’ projesi

UEDAŞ’tan ‘Enerji Dostu Köy’ projesi

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir