13 Mayıs 2026
Altın 6886.23
BIST 14779.93
Dolar 45.4155
Euro 53.3218
Sterlin 61.3406
Ankara 12°C

Ülker Grubu medyaya girmiyor!

Ülker Grubu medyaya girmiyor!
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, Ülker Grubu’nun medya sektörüne gireceği iddiasına yanıt verdi!

Ülker Grubu’nun medya sektörüne gireceği iddiası uzun süredir medya kulislerini meşgul ediyor. Önce Doğan Grubu yayın organları ardından da Habertürk televizyonu için ismi gündeme gelen Ülker’in çatı kuruluşu Yıldız Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker iddialara yanıt verdi. Skytürk 360'da pazar gecesi yayınlanan CEO Club programında soruları yanıtlayan Ali Ülker, geçmişte medya sektörünü tanımak için Gözde Finansal Hizmetler adlı şirketleriyle yatırım imkanlarını araştırdıklarını ifade etti. Ülker, "Bu çerçevede bir konsorsiyumda küçük ortak olarak yer aldık ve teklif verdik. Amacımız medyayı tanımaktı.." dedi.

İŞ PLANIMIZDA YOK!

Yıldız Holding’in yüzde 88 payla ana hissedar olduğu Gözde Finansal Hizmetler, 2011 yılında Kohlberg Kravis Roberts & Co. (KKR) ile Doğan Yayın Holding varlıklarının satış sürecinde alıcı taraf olarak potansiyel bir konsorsiyum oluşturmuştu. Ali Ülker, şu anda medya sektörüne yönelik bir iş planlarının olmadığını belirterek, medyaya yatırım fırsatlarını araştırmayı rafa kaldırdıklarını söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir