21 Ağustos 2026
Altın 7097.36
BIST 14494.61
Dolar 48.0623
Euro 56.1469
Sterlin 65.3595
Ankara 34°C

Ulubey'de Bey Tekstil 50 Kişiyi Daha İşe Alacak

Ulubey'de Bey Tekstil 50 Kişiyi Daha İşe Alacak
Ordu'nun Ulubey ilçesinde işadamı İsmail Dinçer tarafından kurulan Bey Tekstil 50 kişiyi daha işe alacak. Kaymakamlık da Halk Eğitim işbirliği ile ilçede meslek kursu açacak. Firma, ev han

Firma, ev hanımlarının evlerinde yapabileceği bazı işleri onlara verecek, bu şekilde ev hanımlarının da ek gelir imkanı elde etmelerini sağlayacak.

İlk etapta 55 kişi istihdam eden Bey Tekstil overlokçu, iplikçi, ütücü gibi kalifiye 50 kişiyi daha işe almak istiyor. İngiltere, İtalya, Almanya gibi ülkelere ihracat yapan Bey Tekstil'in, önümüzdeki 6 ay için bütün sparişleri dolu bulunuyor.

Ayrıca, Bey Tekstil'e Ulubey Kaymakamlığı bir dönem sanat binası olarak kullanılan binayı tahsis etti. Ulubey Kaymakam Vekili Turan Çuhadar, "Buraya en kısa zamanda kalifiye elaman ihtiyacını karşılamak için Halk Eğitim iş birliği ile kurs açacağız. Burada eleman oldukça daha çok spariş alacaktır. O zaman burada istihdam edilen sayısı 100'lerden 200'lere kadar çıkacaktır. Bu adım Ulubey'in yüzünü güldürecektir. Zaten halihazırda çalışan işçilere İş-Kur ile açtığımız kursta eğitim vermiştik." dedi.

Ulubey Belediye Başkanı Akif Atlı da "Böyle bir yatırımı Ulubey'de bizim için gerçekten çok anlamlı. Ulubey, yakın zamanda sürekli göç vermek durumunda kalmıştı. Bu, diğer yatırımlara örnek olacaktır." diye konuştu.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir