06 Kasım 2026
Altın 6555.25
BIST 11400.03
Dolar 50.1502
Euro 56.0829
Sterlin 66.9304
Ankara 12°C

Ulusal Gençlik Parlamentosu'ndan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Poyraz'a Teşekkür Belgesi

Ulusal Gençlik Parlamentosu'ndan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Poyraz'a Teşekkür Belgesi
Ulusal Gençlik Parlamentosu, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ı, desteklerinden dolayı teşekkür belgesi ile ödüllendirdi. Ni

Nisan ayında Kahramanmaraş'ta düzenlenen 'Ulusal Gençlik Parlamentosu Koordinasyon Toplantısı' için destek veren Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'a Ankara'dan gönderilen belge, Kahramanmaraş Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Saadeddin Dindar tarafından sunuldu.

Öte yandan, Türkiye Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından aynı zamanda 2009-2010 yılları arasında 'En İyi Çıkış Yapan Kent Konseyi Gençlik Merkezi' ünvanını da alan Gençlik Meclisi Dindar ve yönetim kurulu üyeleri, Poyraz'la başarılarını da paylaştı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Poyraz, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin elinden tutulması ve önlerinin açılması gerekiyor. Geleceğin yükü gençlerin omuzlarında." dedi. Poyraz, Gençlik Meclisi'ni de başarısından dolayı kutladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir