17 Aralık 2025
Altın 5932.999
BIST 11315.94
Dolar 42.7172
Euro 50.1025
Sterlin 56.9766
Ankara 3°C

Üniversitede Aile Ve Evlilik Konulu Konferans Düzenlendi

Üniversitede Aile Ve Evlilik Konulu Konferans Düzenlendi
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde PDR Kulübü tarafından ‘Aile ve Evlilik’ konulu konferans düzenlendi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde PDR Kulübü tarafından ‘Aile ve Evlilik’ konulu konferans düzenlendi.

Nezehat Çeçen Konferans Salonu'nda Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kırdök’ün konuşmacı olduğu konferansa, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Aile ve evlilik konulu konferansta konuşan Kırdök, evliliğin tanımı, amaçları ve Türkiye’de yıllara göre boşanma verileri hakkında bilgi verdi.

Boşanmanın altında çeşitli nedenlerin yer aldığını belirten Kırdök, “Ekonomik sorunlar, eşin işsiz kalması, din, mezhep, kültür farklılıkları, dayak ve şiddet, aldatma ve eşlerin birbirlerinden beklentilerindeki aşırılıklar boşanmayı artırabiliyor. Evlilikte eşler, bütün bu sorunları aşabilecek şekilde birbirlerine destek olurlar ise boşanmalar daha da azalabilir.” dedi.

Soru cevap bölümü ile devam eden konferans, Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Hayati Tetik’in Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kırdök’e verdiği plaketle sona erdi.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir