Demet Akalın'ın Gölcük'ün Değirmendere semtinde oturan çok sevdiği anneanesi 99 yaşındaki İffet Civeleker'in ölümünü, sanratçı twitter sayfasından "Benim pamuk anneanem Hak'kın rahmetine kavuştu. Bütün dostlardan Allah razı olsun" şeklinde duyurmuştu. Anneanesinin ölümü üzerine annesi Şenay Akalın ile birlikte apar topar dün Gölcük'e gelen sanatçının bu duyurusuna rağmen bugün Gölcük Değirmendere Merkez Camii'nde öğlen kılınan cenaze namazında, birkaç isim dışında sanat dünyasından kimsenin olmaması dikkat çekti!
Cenazeye, Demet Akalını'ın bir süre önce boşalndığı eski eşi Önder Bekensir, yeni sevgilisi Okan Kurt, ünlülerin menejeri olarak da tanınan Stelyo Pipis, Demet Akalın'ın da menejeri olan Haluk Şentürk, Seyhan Müzik sahibi Bülent Seyhan katıldı.
Cami avlusunda başsağlığı dileklerini kabul eden Demet Akalın'ın son derece üzgün olduğu gözlenirken, annesi Şenay Akalın ile birlmikte zaman zaman birbirlerine sarılarak ağladıkları gözlendi. Oldukça kalabalık bir cemaatle öğlen kılınan namazın ardından İffet Civeleker'in cenazesi Değirmendere Mezarlığı'nda toprağa verildi.