17 Aralık 2025
Altın 5946.337
BIST 11286.81
Dolar 42.7202
Euro 50.2395
Sterlin 57.262
Ankara 6°C

Ünye'de Sgk Binası İçin Belediye Yer Tahsis Etti

Ünye'de Sgk Binası İçin Belediye Yer Tahsis Etti
Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, yeni SGK binası için Ünye Adliyesi bölgesinde bin 37 metrekarelik alanı tahsis ettiklerini söyledi.

Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, yeni SGK binası için Ünye Adliyesi bölgesinde bin 37 metrekarelik alanı tahsis ettiklerini söyledi.

Makamında açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, “Ünye’de eski İçişleri Bakanımızın önderliğinde yapılan bir çalışma neticesinde Ünye’nin önünü açma adına Sosyal güvenlik Kurumumuzla yaptığımız görüşme çerçevesinde Ünye adliye bölgesinde bin 37 metrekarelik bir alanı SGK’ya tebliğ etmek üzere prensiple anlaştık. Buraya yapılacak yatırımı temin etmek, vatandaşlarımızı Ordu merkeze gidiş gelişten kurtarmak ve iş ve işlemlerimizi burada bitirmek adına Ünye’ye yapılacak bir katkıyı daha Ünye Belediyesi olarak sorumluluğumuz çerçevesinde yerine getirmek için gayret ediyoruz.” dedi.

Başkan Arpacıoğlu, Tabakhane deremizin yanında da bilindiği gibi 15 metrelik imar yolu çalışmamız var. Kamulaştırma işlemleri bitti. Neticelenecek bir çalışmayı o bölgede yürütüyoruz. Bu manada düşünüldüğünde de Karadeniz’in incisinde inci gibi bir yere SGK binası yapılmak üzere prensipte anlaştığımız bin 37 metrelik yeri SGK’ya inşallah önümüzdeki günlerde tahsisini yapacağız. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan SGK binamızın da ihalesini kısa zamanda bitirip vatandaşlarımızın emrine sunulacaktır. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir