1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Uşak Kuzey Çevre Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Başladı
Uşak Kuzey Çevre Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Başladı

Uşak Kuzey Çevre Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Başladı

Uşak Belediyesi tarafından yapılan çevre yolu çalışmaları kapsamında kuzey çevre yolu ikinci etap çalışmaları törenle başladı.

A+A-

Uşak Belediyesi tarafından yapılan çevre yolu çalışmaları kapsamında kuzey çevre yolu ikinci etap çalışmaları törenle başladı.

Aybey Mahallesi’nde yapılan törene Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Belediye Başkanı Ali Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Gündüz, Tuncay Yılmaz ve Işıl Akgün, Uşak Belediyesi birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 11 kilometrelik kuzey çevre yolu projesinin ikinci etabının startının verildiği törenin açılış konuşmasını Belediye Başkanı Ali Erdoğan gerçekleştirdi.

Kentin yollarını çok önemsediklerine işaret eden Belediye Başkanı Ali Erdoğan, bu kapsamda bölünmüş yeni yollar yaparak kenti rahatlattıklarını vurguladı. Yolların tamamen bitmesi ile kentin büyük kazanımlar elde edeceğine anlatan Başkan Erdoğan, "İlimizde yaptığımız çevre yolları ile her anlamda ilimizin gelişimine katkı sağlıyoruz. Yıllarca kentin merkezine girerek istedikleri yerlere gitmek isteyen vatandaşlarımız yollarımızın tamamen bitmesinin ardından artık il merkezine girmeden istediklere yerlere gidebilecek. Ayrıca şehirleşme adına da yollar önemli bir rol oynayacak.” dedi.

Belediye ekiplerinin aralıksız ve özverili bir şekilde çalışmalarına devam ettiğinin altını çizen Başkan Erdoğan, kısa sürede bitirilecek çalışmalar ile kentin kuzeyinin de rahatlayacağına dikkat çekti. Yolların tamamen bitmesinin ardından kuzey bölgelerinin de imar değerinin artacağına işaret eden Erdoğan, "Kentimizin kuzey bölgelerinde yapılaşmalar açısından maalesef daha önce sıkıntılar vardı. Bunun nedeni imarla ilgili sıkıntılardı. Şimdi bu durum yeni çevre yolumuz ile daha da kolaylaşacak. Bölgenin 18. Madde uygulamalarında hızlı bir ilerleme kaydettik. Yolların da katkısı ile bölgenin imar değeri artarak yapılaşmanın da önü açılmış olacak.” ifadesini kullandı. Konuşmanın ardından kuzey çevre yolu ikinci etabının çalışmalarının başlamasını simgeleyen kurdele protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından kesildi. CİHAN

Uşak kuzey çevre yolunda ikinci etap çalışmaları başladı

Uşak kuzey çevre yolunda ikinci etap çalışmaları başladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.