21 Haziran 2026
Altın 6204.71
BIST 14734.5
Dolar 46.4089
Euro 53.2515
Sterlin 61.2875
Ankara 25°C

Uşak'ta terör operasyonu

Uşak'ta terör operasyonu
Uşak polisi terör örgütü sempatizanı 11 öğrenciyi gözaltına aldı.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, son dönemlerde artan bombalı eylemlerin ardından denetimlerini sıkılaştırdı ve gelen her ihbarı en ince detayına kadar değerlendirdi.

Ekipler, gelen bilgiler ışığında yaptığı operasyonda PKK, KCK ve YPS ile bağlantılı olduğu iddia edilen 11 üniversite öğrencisini gözaltına aldı. Eylem hazırlığında olduğu ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaşları 20 ila 26 arasındaki 11 üniversite öğrencisini gözaltına aldı.

Zanlıların polis sorgusunun ardından 2’si serbest bırakılırken, 9’u Uşak Adliyesi’ne sevk edildi. Adliyeye sevk edilen öğrenciler de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir