17 Aralık 2025
Altın 5929.249
BIST 11263.42
Dolar 42.7179
Euro 50.0618
Sterlin 56.9218
Ankara 7°C

'Utanma Kızım'

'Utanma Kızım'
Demet Akalın-Ziynet Sali kavgasında ikinci raunt..

Ziynet Sali’ye takan  Demet Akalın,  Twitter’da takipçilerinden birinden şarkıcının gerçek adının Arzu olduğunu öğrenince öyle bir yorum yaptı ki..

Akalın,  Twitter sayfasına gülerek, “Şu an itibarıyla sahne isminin orijinal olmadığını da öğrendim!  Utanma kızım adından... Tam pavyon ismi” yazdı.

Akalın, Akşehir’de  Kaymakam Ahmet Katırcı'nın sahnedeyken kulaklarını kapatmasının ardından aynı bölgede konser veren  Ziynet Sali’nin “Ben orada konser verirken kimse kulaklarını kapatmadı” sözü üzerine karşı saldırıya geçmişti.

Akalın, “Hiçbir zaman ‘ben’ olamayacaksın. Prim isteyenler kervanına katılmışsın, bir hiç olarak sana tenezzül bile etmiyorum! Türkçe öğren de gel. Hiç besteci aranjör sevgilim olmadı, olmayacak. İkiyüzlülerden ve hiçlerin ‘ben’ olma çabasından sıkıldım artık! Yedeğimin yedeği” diyerek duruma tepki göstermişti.(AKSAM)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir