1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Üzeyir Öztürk, Güven Tazeledi
Üzeyir Öztürk, Güven Tazeledi

Üzeyir Öztürk, Güven Tazeledi

Adana Kozan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan kongresinde, mevcut başkan Üzeyir Öztürk, yeniden başkan seçildi.

A+A-

Adana Kozan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan kongresinde, mevcut başkan Üzeyir Öztürk, yeniden başkan seçildi.

        Karacaoğlan Halk Kütüphanesi toplantı salonunda gerçekleştirilen kongreye bin 369 kayıtlı delegeden 396'sı katıldı. Divanın heyetinin oluşturulması ile başlayan program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.
Divan başkanlığını Salim Kaynak’ın gerçekleştirdiği kongrede, kooperatif çalışma ve denetim kurulu raporları ile gelir-gider tablosu ve bilançosu, 2013 yılı tahmini bütçesini oylamaya sunuldu. Yapılan oylama sonrası seçime gidildi. Tek liste üzerinden gidilen seçimde Kozan S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına Üzeyir Öztürk yeniden seçildi. Yönetim Kurulu üyeliklerine Hakan Akıcı, Adem Turgut, Mustafa Atlı ve Fatih İnceler getirildi. Yönetim kurulu yedek üyeliklerine Muhammet Yorulmaz, Ünal Sevgili, Cevdet Gökkaya, Eser Alkış ve İsmail Topuz seçilirken, Denetim Kurulu üyeliklerine ise Ahmet Tokuş ve Ramazan Yalım seçildi.

        Başkan Öztürk, üyelere verdikleri destek için teşekkür ederek, esnaflara en iyi hizmeti sunmak için gayretle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

        Kongreye çevre il ve çevre ilçelerin kooperatif başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
        
        Öte yandan Seçim sonrasında üyeler Yaverin Konağı’nda verilen öğle yemeğinde bir araya geldi.



CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.