1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Vali Büyükersoy, Yeni Hastane İnşaatını İnceledi
Vali Büyükersoy, Yeni Hastane İnşaatını İnceledi

Vali Büyükersoy, Yeni Hastane İnşaatını İnceledi

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, ''Kamu hastaneleri, kamu binaları ve okullarımızda ıslak zeminler nedeniyle akıntı, sızıntı ve pis kokular oluyor.

A+A-

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, ''Kamu hastaneleri, kamu binaları ve okullarımızda ıslak zeminler nedeniyle akıntı, sızıntı ve pis kokular oluyor." dedi

Vedat Büyükersoy, Sağlık Müdürü Dr. M.Fatih Ebiloğlu ile yapımına geçen yıl başlanan 300 yataklı yeni devlet hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Büyükersoy, binada herhangi problem yaşanmaması için ince işçiliğin daha titiz bir şekilde yapılması konusunda uyarılarda bulundu.
Büyükersoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni binanın en geç 2013 yılı Ekim ayında hizmete gireceğini söyledi.

Hastanede yapılan ince işçiliğin çok daha titiz ve çok daha güzel olması konusunda uyarılarda bulunmak üzere geldiklerini belirten Büyükersoy, şöyle konuştu: ''Kamu hastaneleri, kamu binaları ve okullarımızda ıslak zeminler sorunlu oluyor. Yeni yapılan binalarda bile akıntı, sızıntı, pis kokular oluyor. Biz bu hastanemizde böyle problemler yaşanmasını istemiyoruz. O söylediğimiz problemler birçok kamu binasında mevcut. Şu anda kullandığımız birçok binada bu sıkıntıyı yaşıyoruz."

Yeni hastanenin kapasite olarak yetersiz ancak kent için önemli kazanç olduğunu kaydeden Vali Büyükersoy, ''Bu hastane Muş için çok büyük, kazanç ve nimet. İlgili müdürlüğümüz tarafından kapasite artırımı için talepte bulunulduğu bana iletildi. Ama şu hastanenin bitmesi halinde Muş'a çok büyük bir kazanç sağlayacağı kanaatindeyim.'' diye konuştu.

CİHAN

Vali Büyükersoy, yeni hastane inşaatını inceledi

Vali Büyükersoy, yeni hastane inşaatını inceledi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.