18 Aralık 2025
Altın 5955.692
BIST 11286.81
Dolar 42.7229
Euro 50.2701
Sterlin 57.1244
Ankara -6°C

Vali Hüseyin Aksoy, Başarıda Sınırları Zorlayan Eğitimcileri Ödüllendirdi

Vali Hüseyin Aksoy, Başarıda Sınırları Zorlayan Eğitimcileri Ödüllendirdi
Samsun Valiliği, 2011-2012 eğitim, öğretim yılında il genelinde ulusal ve uluslararası düzeyde başarılı çalışmalar gerçekleştiren yönetici ve öğretmenleri ödüllendirdi.

Samsun Valiliği, 2011-2012 eğitim, öğretim yılında il genelinde ulusal ve uluslararası düzeyde başarılı çalışmalar gerçekleştiren yönetici ve öğretmenleri ödüllendirdi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştiren ödül töreninde, ilk olarak başarılı çalışmalara imza atarak okullarının adını il dışında duyurmayı başararak, diğer okullara iyi örnek olan projelerin tanıtım slaytı izlendi. Daha sonra kürsüye çıkan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, “marifet, iltifada tabidir” sözünden alıntı yaparak, kişilerin başarılarının takdir edildiği ve karşılığı verildiği müddetçe, daha iyi sonuçların elde edildiğini ve başarıların devamının sağlandığını söyledi.

Vali Aksoy, bu nedenle başarılı eğitimcilerin ödüllendirilmesi gerektiği kanaatini taşıdığı için bu törenin düzenlenmesini kendisinin istediğini kaydetti. Aksoy, “Bu nedenle yapılan detaylı çalışmalar sonucunda başarılı olmuş 7 okulumuzun yönetici ve öğretmenlerimizi ödüllendirmek için bugün buradayız. Eğitim anlamında, Samsun’da istenilen seviyede henüz değiliz. Bunun için çalışmalar ve yeni projeler ortaya koyacağız. Burada ödüle layık görülen okullarımıza baktığımızda, il merkezinde her türlü olanağa sahip okullardan ziyade, ilçelerimizin uzak yerlerindeki okulların başarılı olması, her şartta başarmanın, istemekle mümkün olduğunu bize gösteriyor. Alaçam, Asarcık, Vezirköprü gibi ilçelerimizde bu başarılar yakalanabiliyorsa diğer ilçelerde de bunların olabileceğini düşünüyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından, alanlarında başarı elde eden 34 eğitimciye başarı belgelerini Vali Aksoy verdi.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir