15 Ağustos 2026
Altın 6736.38
BIST 14172.26
Dolar 47.8424
Euro 55.38
Sterlin 64.5108
Ankara 15°C

Vali Lekesiz: Hatay Yükselen Bir Değer

Vali Lekesiz: Hatay Yükselen Bir Değer
Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Teksöz, oda başkanları ile Vali Mehmet Celalettin Lekesiz’i ziyaret ederek yılın valisi seçilmesinden dolayı kutladı.

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Kadir Teksöz, oda başkanları ile Vali Mehmet Celalettin Lekesiz’i ziyaret ederek yılın valisi seçilmesinden dolayı kutladı.

Ziyarette konuşan Teksöz, Vali Lekesiz’in kentte kattığı hizmetlerin esnaf teşkilatının gözünde takdire şayan olduğunu kaydederek HESOB tarafından yürütülen projeler hakkında bilgi verdi.

Teksöz, Valilikçe yürütülen Hatay Tarım ve Kırsal Kalkınma Strateji Planı, Hatayİli Turizm Master Planı, Hatay Lojistik Master Planı, İş Gücü Piyasası Analiz Çalışması Raporu gibi çalışmaların da kendilerine yol gösterici olduğunu kaydederek, Lekesiz’e teşekkür etti.

Vali Lekesiz ise, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “Bu ödül, Hatay’ın tüm çalışanları, resmi kurumları, sivil toplum kuruluşları, odaları, esnafı, vatandaşı, muhtarı hep beraber ortaya koyduğu çalışmalar sonucunda sizler adına bize verilen bir emanettir” diye konuştu.

Hatay’ın gelişmeye açık bir kent olduğunu vurgulayan Lekesiz, “Daha güçlü bir Hatay hepimizi bekliyor. Hatay yükselen bir yıldız.” dedi.

Dünyanın sosyal, ekonomik, siyasal ve bilişim alanında daha hızlı değiştiğini, bunun da her kişiyi, her kurumu etkilediğini ifade eden Lekesiz, “Bugünü iyi analiz edip geleceği daha sağlıklı şekillendirmek gerekiyor. Hatay genelinde hep beraber yapmaya çalıştığımız da budur” ifadelerini kullandı.

Lekesiz, İl Stratejik Planı, Kültür Envanteri, Engelliler Envanteri, Kırsal Kalkınma Tarım Strateji Planı, Turizm Master Planı, Lojistik Master Planı çalışmalarının bundan sonra işlerin daha kolay ve sağlıklı yürütülmesini sağlayacağını da sözlerine ekledi.

Daha sonra HESOB Başkanı Teksöz, Kuyumcular Odası Başkanı ve Antakya Belediye Başkan Yardımcısı ile Vali Lekesiz’e Samandağ’a özgü dünyanın en iyi kamışından yapılmış bir ney hediye etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir