1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Vali Şahin: Herkes Yapmış Olduğunun Mutlaka Cezasını Görecektir
Vali Şahin: Herkes Yapmış Olduğunun Mutlaka Cezasını Görecektir

Vali Şahin: Herkes Yapmış Olduğunun Mutlaka Cezasını Görecektir

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, cumartesi günü oynanan basketbol müsabakası sonrası bacağı kırılan Onur Utku Torun’u tedavi gördüğü Prof.

A+A-

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, cumartesi günü oynanan basketbol müsabakası sonrası bacağı kırılan Onur Utku Torun’u tedavi gördüğü Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti.

Ailesine geçmiş olsun dileklerini iletin Vali Şahin, öğrenci Onur’a acil şifalar diledi. Ziyarette bir süre yaralı gençle sohbet eden Şahin, Onur´dan, olayın nasıl gerçekleştiğine dair hatırladıklarını dinledi. Vali Şahin, olaylar sonrası yaşananlardan ötürü sorumlular için gerekenlerin yapılacağını söyledi. Polisin kendisine vurmuş olmasından ötürü şaşıran Vali Şahin'e, ilgili polisin eşkâlini izah eden Onur, bacağının, aldığı cop darbesinden sonra kırılmış olabileceğini söyledi.

Ziyarette; Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Beytullah Şahin, Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Bal ve Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Mustafa Yazar da hazır bulundu.

Ziyaret sonrası basın mensuplarının konuyla ilgili sorusunu cevaplayan Vali Şahin, “Olaylardan yarım saat sonra vali vekili durumu tarafıma iletince çok üzüldüm. Vatandaşın polisi taşlaması yanlış. Çocuğun dediği doğruysa polisin bu şekilde yaptığı da yanlış. Ama şunu söyleyeyim ki kimsenin yaptığı kimsede kalmayacaktır. Zaten adli soruşturma başlamıştır. Yarından itibaren de idari soruşturmayı başlatacağız. Herkes yapmış olduğunun mutlaka cezasını görecektir. Kimse yaptığıyla kalmayacaktır.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.