18 Aralık 2025
Altın 5948.966
BIST 11286.81
Dolar 42.7189
Euro 50.2436
Sterlin 57.2088
Ankara -4°C

Vali Turhan: Balıkesir'de Geçen Yıl 379 Proje Tamamlandı

Vali Turhan: Balıkesir'de Geçen Yıl 379 Proje Tamamlandı
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, geçen yıl il genelindeki 615 projeden 379'unun tamamlandığını, 147 projenin devam ettiğini, 55 projeye de çeşitli sebeplerle başlanamadığını söyledi.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, geçen yıl il genelindeki 615 projeden 379'unun tamamlandığını, 147 projenin devam ettiğini, 55 projeye de çeşitli sebeplerle başlanamadığını söyledi. İl Koordinasyon Kurulu’nun 2013 yılı ilk toplantısı, İl Genel Meclisi salonunda Turhan başkanlığında yapıldı. Toplantıya kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, bölge müdürleri ve yatırımcı kuruluşların birinci derece sorumluları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Vali Turhan, il genelindeki projelerin toplam tutarının 3 milyar 606 milyon lira olduğunu kaydederek, "2012 yılı ödeneği 661 milyon 104 bin, dönem sonuna kadar yapılan harcamalar 561 milyon lira. Toplam fiziki gerçekleşme yüzde 86, nakdi gerçekleşme ise yüzde 85 civarında." dedi.

Toplantıda söz alan kurum müdürleri ise 2012 yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Yaklaşık iki saat süren toplantıdan sonra Vali Turhan, katılan daire müdürlerine teşekkür ederek kamu hizmetlerini ve yatırımlarını yürütmede gerekli hassasiyet ve önemin gösterilmesini, müdürler arasında işbirliğinin sağlanmasını istedi. CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir