12 Temmuz 2026
Altın 6224.72
BIST 14321.19
Dolar 46.9427
Euro 53.6176
Sterlin 62.5975
Ankara 28°C

Van'da miting sonrası gerginlik

Van'da miting sonrası gerginlik
Van'da AK Parti tarafından düzenlenen miting sonrası Cumhuriyet Caddesi'nde yaşanan gerginlikte, bir kişi silahla yaralandı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Beşyol Meydanı'nda düzenlenen miting sonrası, Cumhuriyet Caddesi'nde bekleyen BDP'li bazı gruplar ile mitinge katılan vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı.

Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı caddede, Kadir İnan (26) isimli kişi henüz belirlenemeyen nedenle açılan ateş sonucu yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Vücuduna isabet eden kurşunla yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan İnan'ın, ameliyata alındığı öğrenildi.

Olayın yaşandığı bölgeyi güvenlik kordonuyla çeviren polis ekipleri de olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Bu arada, ilçelerden mitinge katılmak için Van'a gelen bazı vatandaşların bir grubun taşlı ve sopalı saldırısına uğraması sonucu yaralanan 2 kişi de Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir