Van depreminde geçen yıl hayatını kaybeden Yunus Geray’ın İzmir’de öğrenimlerini sürdüren ablası Sibel ve küçük kardeşi Mehmet, Kurban Bayramı için Van’daki ailelerinin yanına gitti. Sun Express Güneş Ekspres Havacılık A.Ş., Geray kardeşlerin gidiş dönüş biletlerini ücretsiz olarak sağladı.
İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, eğitim masraflarını üstlendikleri Geray kardeşler için tek yürek olduklarını belirterek, “Sibel ve Mehmet yalnız bizim değil, tüm İzmirlilerin çocuğu oldu. Başta Valimiz Cahit Kıraç ve İzmir Türk Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Tatış olmak üzere resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşları, İzmirli yüreğiyle iki kardeşe sahip çıktı. Sun Express de bayramı ailelerinin yanında geçirecek kardeşlerin biletlerinden ücret talep etmedi.” diye konuştu.
Eğitim masraflarını İzmir Ticaret Borsası’nın üstlendiği iki kardeşten Sibel Geray Cumhuriyet Nevvar-Salih İşgören Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Mehmet Geray ise İzmir Türk Koleji’nde okuyor. CİHAN


Kaynak: