1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Ve Boşandıklarını Açıkladılar!
Ve Boşandıklarını Açıkladılar!

Ve Boşandıklarını Açıkladılar!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve eşi Lyudmila Putina evliliklerinin sona erdiğini açıkladı!..

A+A-

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve eşi Lyudmila Putina evliliklerinin sona erdiğini açıkladı. Bir basın mensubunun boşandıkları iddialarını sorması üzerine Lyudmila Putina, “Evet, bunun modern bir boşanma olduğunu söyleyebilirim.” dedi.

Uzun süredir birlikte görülmeyen Putin ve eşi Lyudmila, Kremlin Sarayı’nda Mayıs 2012’den bu yana ilk kez birlikte görüldü. Putin ve eşi Victor Hugo’nun romanı ‘Notre Dame de Paris’ uyarlanan “La Esmaralda” balesini izledi.

Eşinin kameraların karşısına çıkmaması sağlık ve evlilikle ilgili söylentilerin artmasına neden olmuştu..

Akşamüzeri bale gösterisini izleyen Putin ve eşi Rossiya-24’e özel açıklamada bulundu. Basın mensubunun boşandıkları iddialarını sorması üzerine Lyudmila, “Evet, biz bunun modern bir boşanma olduğunu söyleyebiliriz.” cevabını verdi.

Putin de yaptığı değerlendirmede, “Bu bizim ortak kararımızdı, evliliğimizi sona erdirdik.” ifadelerini kullandı.

Putin’in eşi Lyudmila, “Biz birbirimizi neredeyse hiç görmüyoruz. Herkesin kendi yaşamı var… Halkın önünde olmayı sevmiyorum. Kendimi öne çıkaramıyorum. Çocuklarımızı çok seviyoruz. Onlarla çok sık görüşüyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Putin çocukları ile ilgili yaptığı değerlendirmede ise, onların Rusya’da eğitim aldıklarını ve Rusya’da yaşamaya devam edeceklerini belirtti.

Lyudmila Putina da konuşmasında, “Bizler çok sıkı arkadaş kalacağız. Vladimir Vladimiroviç’e (Putin) hâlâ verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. CİHAN

Putin ve eşi Lyudmila boşandıklarını açıkladı

Putin ve eşi Lyudmila boşandıklarını açıkladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.