1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. VE ORTALIK KARIŞTI!
VE ORTALIK KARIŞTI!

VE ORTALIK KARIŞTI!

Galatasaray'da, Karabükspor karşılaşmasının devre arasında büyük isyan vardı..

A+A-

Karşılaşmanın 24. dakikasında Burak Yılmaz ceza sahası içine hareketlenirken Didier Drogba rakibinden kurtulup şık bir orta açtı. Drogba'nın ortasına hareketlenen Burak'ın kafa vuruşu auta giderken golcü oyuncu bu pozisyonda penaltı bekledi.

Burak Yılmaz, kafa vuruşu yaptığı sırada Karabükspor savunması tarafından arkadan itildiğini iddia ederken saha içerisinde oyuncuların itirazları kararı değiştirmedi.

45+1. dakikada Melo’yu topsuz bir pozisyonda çelme takıp yere düşüren Erkan Kaş’a, hakem İlker Meral’in kart göstermemesi Galatasaray teknik heyeti ve futbolcularını çıldırttı.

Drogba, saha kenarına kadar gelip, 4. hakem İsmail Şencan’a “Hareketi gördün, neden orta hakeme söylemiyorsun. Gözünün önünde ayağına vurdu” diyerek tepki gösterdi. Ancak dördüncü hakem, Drogba’ya, “Karar orta hakemin” diyerek Galatasaraylıları kızdıran bir yanıt verdi.

İlk yarının sona ermesiyle birlikte soluğu hakem İlker Meral'in yanında alan Galatasaraylı oyuncuların itirazlarına teknik direktör Roberto Mancini ve yardımcısı Tugay Kerimoğlu da katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.