18 Aralık 2025
Altın 5946.815
BIST 11352.25
Dolar 42.731
Euro 50.2029
Sterlin 57.141
Ankara 1°C

Viranşehir'de Kanaat Önderleri Kutlu Doğum İçin Bir Araya Geldi

Viranşehir'de Kanaat Önderleri Kutlu Doğum İçin Bir Araya Geldi
Viranşehir'de, yörenin kanaat önderleri Kutlu Doğum programı için Çağlayan Baran Koleji'nde bir araya geldi.

Viranşehir'de, yörenin kanaat önderleri Kutlu Doğum programı için Çağlayan Baran Koleji'nde bir araya geldi. Birçok aşiretin önde gelen önderlerinin bir araya geldiği yemekte birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Yemeğe katılan Mehmet Çiftçi, kâinatın yüzü suyu hürmetine yaratıldığı Hz. Peygamber’in (sas) sevgisi sayesinde farklı görüşteki insanların bir araya geldiğini belirtti. Çiftçi, bu tür organizasyonlar sayesinde bir araya geldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Ekinci, “Hz. Peygamber (sas)’ın hatırı için bir araya geldik. Bu tür programların yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bizler, Allah’ın nuru Hz. Muhammed (sas) için birlikteyiz. İnsanlığa hizmet etmek için bu tür vakıfların ilerlemesi lazım geliyor. Bu çalışmalar çok güzel. Organizasyonların dünyaya yayılması sevindiricidir. Dünyaya yayılan hizmetleri destekliyoruz. Dünyada açılan her Türk okulu insanlığa büyük hizmet vermektedir. Destekliyor ve teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

İş adamı Hüsnü Korkmaz da yaptığı konuşmada, hizmete hizmetkâr olmayı bir şeref olarak gördüğünü dile getirerek, insanları duygulandıran bu organizasyonların artarak devam etmesi dileğinde bulundu. Programa Katılan Salih Diken ise Kutlu Doğum için kendilerini bir araya getirdiği için katılımcılara teşekkür ettiğini belirterek, memnuniyetini dile getirdi. Diken, Viranşehir ilçesinin geleceği için hep çalışacaklarını, buna mecbur olduklarını söyledi.

Abdurrezzak Yıldız ise Çağlayan Baran Koleji'nin bu tür hizmetlere de öncülük ve aracılık etmesinin sevindirici olduğunu dile getirerek, toplumsal birlikteliğin sağlanması için hayırlı hizmetlere ihtiyaç olduğunu ifade etti. Yıldız, bölgenin, ittifak ve barışa ihtiyaç duyduğunu, bu barışın da dünyanın dört bir tarafına gitmesi dileğinde bulundu. Programa katılan misafirler Hz. Peygamber’in (sas) hayatı ve hadisleri ile ilgili gösterimin ardından birlikte yemek yedi. Katılan misafirlere Kutlu Doğum ile ilgili hediyeler verildi.


CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir