06 Kasım 2026
Altın 6562.31
BIST 11314.53
Dolar 50.1637
Euro 56.0849
Sterlin 66.8423
Ankara 10°C

Yabancı Gazeteciler Kayseri'ye Hayran Kaldı

Yabancı Gazeteciler Kayseri'ye Hayran Kaldı
Bir ayağı Kayseri'de gerçekleştirilen FIBA 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nı takip etmek amacıyla şehirde bulunan yabancı basın mensupları, maçlara ara verilen günü şehir gezisi yaparak değerlendirdi. Gezi kapsamında ş

Gezi kapsamında şampiyonanın gerçekleştirildiği Kongre ve Spor Merkezi'ne ilave olarak Kent ve Mimarsinan Müzesi ile Kadir Has Şehir Stadyumu'nda incelemelerde bulunan basın mensupları, gördükleri tesisleri çok etkileyici bulduklarını söylediler.

Kayseri'nin modern görünümünün yanı sıra çevre temizliği ve sıcak kanlı insanlarıyla, bulunduğu bölgede ayrı bir yeri olduğuna vurgu yapan konuklar, özellikle Kongre Merkezi ve şehir stadının muhteşem bir yapıya sahip olduğunu dile getirdiler. Konuklar, kendi ülkelerinde benzer tesisleri görmenin zor olduğunu, Kayseri'nin modern ve temiz bir şehir olduğunu ifade ettiler.

Özellikle Kadir Has Stadı'nda bol bol hatıra fotoğrafı çektiren yabancı basın mensupları, Kayseri'nin sahip olduğu modern spor tesisleri ile önemli bir şehir olduğu fikrinde birleştiler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir