29 Temmuz 2026
Altın 6142.07
BIST 13687.86
Dolar 47.3843
Euro 54.0264
Sterlin 62.7834
Ankara 17°C

Yangın Mağduru Kızın Cenazesi Adli Tıp'a Kaldırıldı

Yangın Mağduru Kızın Cenazesi Adli Tıp'a Kaldırıldı
Ataşehir'de, alevlerden kurtulması için annesinin 4. kattan aşağı bıraktığı Müşerref Koçaklı (11) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ataşehir'de, alevlerden kurtulması için annesinin 4. kattan aşağı bıraktığı Müşerref Koçaklı (11) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yapılan işlemlerin ardından Müşerref Koçaklı'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Geçtiğim cuma günü, evlerinde çıkan yangından kurtarmak için annesinin 4. kattan aşağı attığı Müşerref Koçaklı tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Küçük kızın cenazesi ailesi ve yakınlarının gözyaşları arasında hastaneden alındı. Cenaze otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören anne Fatma Kaymaz’ın ise kızının öldüğünden haberi olmadığı belirtildi. Kızının ölümüyle ilgili açıklama yapan baba Yetiş Koçaklı, en son kızını 10 gün önce gördüğünü, geçim sıkıntısı nedeniyle sık sık evden ayrılmak zorunda kaldığını söyledi.

Müşerref Koçaklı'nın cenazenin otopsi sonrası Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.
CİHAN

Yangın mağduru kızın cenazesi Adli Tıp'a kaldırıldı

Yangın mağduru kızın cenazesi Adli Tıp'a kaldırıldı

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir