27 Mayıs 2026
Altın 6558.5
BIST 13662.75
Dolar 45.8947
Euro 53.356
Sterlin 61.2968
Ankara 24°C

Yargıtay Savcısı, Banka Memurunu Tek Kurşunla Öldürdü (2)

Yargıtay Savcısı, Banka Memurunu Tek Kurşunla Öldürdü (2)
Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Serhat T., aynı zamanda teyzesinin oğlu olan ve bir bankada memur olarak çalışan Mustafa Hastürk'ü (32) tabancayla vurarak öldürdü.

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Serhat T., aynı zamanda teyzesinin oğlu olan ve bir bankada memur olarak çalışan Mustafa Hastürk'ü (32) tabancayla vurarak öldürdü.

    Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Ovacık mevkiinde, sabah saatlerinde aracın içinde tabancayla vurularak öldürülmüş bir şahıs ihbarı yapılması üzerine, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, çalışır haldeki aracın içinde başından vurulmuş halde bulunan Mustafa Hastürk'ün, hayatını kaybettiğini belirledi. Evli ve bir çocuk babası olan Hastürk'ün cenazesi, Adli Tıp'ta yapılan incelemenin ardından Kazan'ın Çalta köyüne götürülerek toprağa verildi. Olayı gerçekleştirdiği öne sürülen ve Yargıtay'da Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Serhat T.'nin kaçtığı öne sürüldü.

    SAVCI MADDİ SIKINTIYA GİRMİŞ

    İddialara göre, eşinden ayrıldıktan sonra psikolojik sorunlar yaşayan savcı Serhat T., çok para harcadı ve aynı zamanda teyzesinin oğlu olan Mustafa Hastürk'ten kendisi için kredi çekmesi yönünde baskı yapmaya başladı. Savcı T.'nin, Mustafa Hastürk'e sık sık çalıştığı bankaya girmesi için kendisinin aracı olduğunu hatırlattığı, bu yüzden de, borçlarını kapatması için kendisine yardımcı olmasını istediği önü sürüldü.

    Mustafa Hastürk'ün yakınlarına "Çok bunaldım. Artık bu işi çözeceğim" dedikten sonra olay sabahı, savcı Serhat T.'nin kiraladığı araçla Ovacık mevkiine gittikleri, burada bir süre konuştuktan sonra, cinayetin gerçekleştiği iddia edildi.

    Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir