07 Ağustos 2026
Altın 6647.63
BIST 13779.39
Dolar 47.6953
Euro 55.1809
Sterlin 64.4008
Ankara 31°C

Yemen'e Giden Gönüllülere Plaket Verildi

Yemen'e Giden Gönüllülere Plaket Verildi
Konya Seydişehir Sanayiciler ve İşadamları Derneği (SESİAD) ve Kimse Yok Mu Derneği, Yemen’de Ramazan ayı ve Kurban Bayramı'nda faaliyetlere katılan gönüllülere teşekkür programı düzenledi.

Konya Seydişehir Sanayiciler ve İşadamları Derneği (SESİAD) ve Kimse Yok Mu Derneği, Yemen’de Ramazan ayı ve Kurban Bayramı'nda faaliyetlere katılan gönüllülere teşekkür programı düzenledi. Programda gönüllülere teşekkür plaketi takdim edildi.

        Gönüllülerin Yemen’de Ramazan ayı ve Kurban Bayramı'ndaki faaliyetlerinin izlenmesinin ardından programın açış konuşmasını yapan Mustafa Çelmeli, Yemen'de Ramazan ayında 2500 adet yardım paketi, Kurban Bayramı’nda da 1000 paket et yardımı dağıtıldığını ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

        Kaymakam Tuncay Sonel de böyle bir geceye katılmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Hayırlı insanlar hayırlı işler yapmışlar. Önden giden atlılardan Allah razı olsun. Yüce Mevlam yapacağınız bütün işleri kabul etsin.’’ dedi.

        Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat 'insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır' hadisini hatırlatarak, hayırlı insanlarla beraber olduğundan dolayı memnun olduğunu ifade etti.
Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Müdürü Hasan Aşcı ise "Sizlerin yardımları her geçen sene katlanarak artıyor. Bize düşen de sizlerin yapmış olduğu yardımları yerine ulaştırmaktır. Anadolu insanının bu duyarlılığı sayesinde dünyada birçok problem çözülecektir.’’ temennisinde bulundu.

        Yemen’de kurban dağıtımına gönüllü katılan Orhan Cihanbey, şunları söyledi: "Yemen'de yolumuz çok kesildi. Ancak sihirli bir kelime bizim rahat yol almamızı sağladı. O sihirli kelime de ‘Medresetül Türkiye’ idi. Orada bayrağımızı gördük, ecdadın ayak izlerini gördük.’’

        Sunumunu Tiryaki FM Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Sütçü’nün yaptığı teşekkür programına Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Beldiye Başkanı Abdulkadir Çat, İlçe Müftüsü Sıtkı Beydilli, Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı, Kimse Yok Mu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kıratlı, Yemen’e giden gönüllüler ve birçok davetli katıldı. CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir