1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. YENİ MESUT ÖZİL BEŞİKTAŞ'A DOĞRU
YENİ MESUT ÖZİL BEŞİKTAŞA DOĞRU

YENİ MESUT ÖZİL BEŞİKTAŞ'A DOĞRU

Beşiktaş, Almanya'da "yeni Mesut Özil" lakabı takılan Hakan Çalhanoğlu'nun peşinde...

A+A-

Hakan Çalhanoğlu'nun kulübü Hamburg, siyah-beyazlılardan 3.5 Milyon Euro istedi. Fikret Orman ise, seçim sonrası 'sponsor yönetici' formülü ile işi bitirmek istiyor!

AMK haberine göre; U-20 Milli Takım patronu Feyyaz Uçar’ı da devreye sokarak Hakan’ı ikna eden siyah-beyazlı takım, Alman ekibinin inadını ise kıramıyor..

3.5 MİLYON EURO İSTEDİLER!!

Almanya’da ‘yeni Mesut Özil’ lakabı takılan, kiralık oynadığı Karlsruher forması ile gösterdiği performansla "3. Lig’de Yılın Futbolcusu" seçilen 19 yaşındaki "10 Numara" için Hamburg 3.5 milyon euro bonservis bedeli istedi.

PAHALI GELDİ AMA...

Beşiktaş Yönetimi, Türkiye U-20 Milli Takımı forması da giyen ve Türkiye’deki Dünya Kupası’nda forma giyecek ekibin bir parçası olan Hakan Çalhanoğlu’nu çok istiyor. Ancak Hamburg, Beşiktaş’ın pazarlık hamlesini kesin bir dille geri çevirdi ve 3.5 milyon euroda ısrarcı olduğunu gösterdi.

Fikret Orman, bu transferi başkanlık seçiminden sonra yeniden değerlendirme kararı aldı. Orman’ın yeni listesine giren isimlerden gelen, "Bonservisini biz karşılayalım" teklifini yönetim kurulunda oyladıktan sonra kararını verecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.