02 Kasım 2026
Altın 6361.82
BIST 10961.67
Dolar 49.965
Euro 55.9918
Sterlin 67.0876
Ankara 15°C

Yeni Öğretmenler İçin 'Sason’a Hoş Geldiniz' Komisyonu

Yeni Öğretmenler İçin 'Sason’a Hoş Geldiniz' Komisyonu
Sason’a yeni atanan öğretmenlere, Kaymakam Bahadır Yörük’ün talimatıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yedi kişilik karşılama komisyonu oluşturuldu.

Sason’a yeni atanan öğretmenlere, Kaymakam Bahadır Yörük’ün talimatıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yedi kişilik karşılama komisyonu oluşturuldu.

        Sason İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde, ilçeye yeni atanan öğretmenlere gereken konularda yardımcı olmak üzere, öğretmenlerden oluşan yedi kişilik komisyon oluşturuldu. Hafta boyunca gelen yeni öğretmenler kapıda şeker ve kolonya ikram edilerek karşılanırken, göreve başlama işlemleri ve gerekli olan diğer konularda öğretmenlere yardımcı olundu.

        Kaymakam Bahadır Yörük, oluşturulan komisyonun özellikle ilçeye yeni gelen öğretmenlere çok faydalı olduğunu, komisyonun öğretmenlerin başlama işlemleri, sigorta işlemleri, Sason’a yerleşme ve ev bulma konusunda yardımcı olma, okullarını tanıma konularında yardımcı olduğunu açıkladı.

        İlk defa böyle bir komisyonla karşılaştıklarını belirten yeni öğretmenler ise şunları ifade ettiler: “Hiç bilmediğimiz bu ilçeye ayak bastığımızda öğretmen arkadaşlarımız bizi kolonya ve şekerle karşılayıp, bütün işlemlerimizde yardımcı oldular. Biz bu güzel jestlerinden dolayı Kaymakamımız Sayın Bahadır Yörük’e ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın M. Alaattin Çetin’e teşekkür ediyoruz.”
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir