1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yeni Uşak Emniyet Müdürü Toprak Görevine Başladı
Yeni Uşak Emniyet Müdürü Toprak Görevine Başladı

Yeni Uşak Emniyet Müdürü Toprak Görevine Başladı

İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş’ın Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınmasının ardından Uşak’a atanan Ogün Toprak, görevine başladı!

A+A-

İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş’ın Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınmasının ardından Uşak’a atanan Ogün Toprak, görevine başladı. Devir teslim töreninde Demirtaş, Toprak’a müdürlük sancağını verdi. İlkler şehri Uşak’a ilkler yapmaya geldiğini belirten İl Emniyet Müdürü Toprak, “Gelmeden önce kısa bir araştırma yaptım. Uşak’ın birçok alanda ilkleri var. Biz de ilkler yapmaya geldik. Uşak halkıyla beraber asayişi en iyi seviyeye getirmek adına hep birlikte çalışacağız. Önceki Müdürümüz Şammaz Demirtaş birçok proje başlatmış, onların devamlılığı da mutlaka sağlanacaktır.” dedi.

OGÜN TOPRAK KİMDİR?

1966 doğumlu Ogün Toprak, Samsun'da 2000-2003 yılları arasında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevinde bulundu. 2003 yılında İstanbul'a atanan Toprak, Esenler ve Üsküdar İlçe Emniyet müdürlükleri görevlerinin ardından İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. 2. sınıf emniyet müdürü rütbesine terfi ettikten sonra asayişten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı yapmaya başlayan Toprak, 1. sınıf emniyet müdürü olduktan sonra da polis başmüfettişi yapılmıştı... CİHAN

Yeni Uşak Emniyet Müdürü Toprak görevine başladı

Yeni Uşak Emniyet Müdürü Toprak görevine başladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.