1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Yeniden Yargılanma kararı bu hafta veriliyor
Yeniden Yargılanma kararı bu hafta veriliyor

Yeniden Yargılanma kararı bu hafta veriliyor

Hem Fenerbahçe Kulübü hem Başkan Aziz Yıldırım hem de Türk sporu için önemli olan kritik günler başlıyor!

A+A-

Hem Fenerbahçe Kulübü hem Başkan Aziz Yıldırım hem de Türk sporu için önemli olan kritik günlerin startı veriliyor

1. 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin "Yeniden yargılama" isteği olan şike davası ile ilgili kararını en geç Perşembe günü vermesi bekleniyor

2. Anayasa Mahkemesi'nin de şike davası ile ilgili olarak yapılan bireysel başvurular hakkındaki incelemesini bitirip kararı Perşembe günü verebileceği ifade ediliyor

3. Ve basketboldaki zorlu seri bu hafta bitiyor. Fenerbahçe bugün kazanırsa şampiyon, aksi halde son maç Perşembe günü oynanacak

Fenerbahçe için bu haftanın hem saha içi hem de saha dışında oldukça hareketli geçmesi bekleniyor. Fenerbahçe Spor Kulübü ve Başkanı Aziz Yıldırım'ın geleceğini direkt etkileyecek kararların bu hafta alınmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bilindiği gibi 13.Ağır Ceza Mahkemesi Duruşma Savcısı Abdullah Mirza Coşkun, Başkan Aziz Yıldırım ve Asbaşkan İlhan Ekşioğlu'nun da aralarında bulunduğu 6 kişi hakkında 'Yeniden Yargılama' yönünde mütalaa vermiş, hakim heyeti de dosyayı incelemeye almıştı. Mahkeme heyetinin kararını bu hafta içerisinde Çarşamba ya da Perşembe günü verebileceği gelen haberler arasında.

'DAVANIN SEYRİ DEĞİŞECEK'

Anayasa Mahkemesi'nin de şike davası ile ilgili yapılan bireysel başvuruları bu hafta içerisinde değerlendirmesini tamamlayarak yanıtlarını vereceği belirtildi. Anaya Mahkemesi'nin de kararının Perşembe günü çıkma ihtimalinin bulunduğu ifade edildi. Fenerbahçe yönetiminin hem 13.Ağır Ceza hem de Anayasa Mahkemesi'nden olumlu yönde karar beklediği ve yeniden yargılamayla davanın seyrinin değişeceğine inandığı kaydedildi. CAS gerekçeli kararın kulübe ulaşmasının ardından başvurulan İsviçre Federal Mahkemesi'nin de 23 Haziran Pazartesi gününden itibaren dava hakkında karar verebileceği belirtiliyor.

ŞAMPİYONLUK HEYECANI

Federal Mahkeme'nin, yurt içindeki gelişmelere göre yürütmeyi durdurma olasılığı bulunuyor. Fenerbahçe cephesinin yeniden yargılanması, UEFA'nın kararını gözden geçirme ihtimalini de artıracak bir etken olarak yorumlanıyor. Saha dışında tüm bunların yaşanması beklenirken sarı-lacivertlileri sahada da hareketli ve bir o kadar heyecanlı maçlar bekliyor. G.Saray ile F.Bahçe arasında demeç savaşlarına neden olan Basketbol playoff final serisi sonuçlanacak. Seride 3-2 önde olan Fenerahçe Ülker bugün Abdi İpekçi'de kazanırsa şampiyonluk coşkusu yaşayacak. Aksi halde 7. ve son maç Perşembe günü Ülker Arena'da oynanacak.

BEDAVA BİLET İSTİFA GETİRDİ!

F.bahçe yöneticisi Ömer Temelli'nin istifa ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Şampiyonluk kutlamasında "Alex" tezahüratı yapan Genç Fenerbahçeliler'in (GBF) Temelli'den bilet aldığı ve bu nedenle Başkan Aziz Yıldırım'ın Temelli'den istifa etmesini istediği iddiaları ortaya atıldı. Yurt dışındaki Temelli, hakkındaki iddialar karşısında suskunluğunu koruyor.

YILDIRIM AKLANACAĞINA İNANIYOR

Ersun Yanal 'ın kızı Femin'in düğününe eşi Gonca Yıldırım ile birlikte katılan Aziz Yıldırım, yeniden yargılama kararının çıkması halinde şikeden aklanacağına inanıyor. Yıldırım geçen hafta düzenlediği basın toplantısında bunu dile getirmişti..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.