1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Yenimahalle’de Yaz Okuluna Yoğun İlgi
Yenimahalle’de Yaz Okuluna Yoğun İlgi

Yenimahalle’de Yaz Okuluna Yoğun İlgi

Ankara’nın Yenimahalle Belediyesi’nin yaz okullarına yoğun talep geldiği belirtildi.

A+A-

Ankara’nın Yenimahalle Belediyesi’nin yaz okullarına yoğun talep geldiği belirtildi. Belediye,7–14 yaş arasındaki öğrencilere yaz tatili boyunca toplam 14 ayrı branşta kurs verecek.

Futbol ve yüzme kurslarının yanı sıra YENİMEK Kurs Merkezleri’nde bilgisayar, yabancı dil, kişisel gelişim, müzik, müzikal gösteri, seramik, cam, sanat tasarımı ve el sanatları dallarında da eğitim verilecek.
Yüzme branşında son kayıt tarihi 18 Haziran olarak belirlendi. Diğer alanlardaki kayıtlar ise Haziran ayının sonuna kadar devam edecek.

Belediye Başkanı Fethi Yaşar, sosyal demokrat bir belediye olarak her gelir grubundan aileye hizmet vermek için çalıştıklarını söyledi. Yaşar, "Yeni nesillerin sağlıklı yetişmesi ve yaz tatillerini en verimli şekilde değerlendirmelerini sağlamak adına 14 branşta kurslar düzenledik. Tatile gidemeyen ya da bu tür kurslar aile bütçesine pahalı gelen aileler, çocuklarını gönül rahatlığı ile bize teslim edebilirler. Onlara kendi çocuklarımız gibi bakarak, uzman eğitmenler eşliğinde hem eğlenecekleri hem de öğrenecekleri kurslar veriyoruz." dedi.
CİHAN

Yenimahalle’de yaz okuluna yoğun ilgi

Yenimahalle’de yaz okuluna yoğun ilgi

Yenimahalle’de yaz okuluna yoğun ilgi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.