06 Kasım 2026
Altın 6552.43
BIST 11482.6
Dolar 50.1479
Euro 55.9018
Sterlin 66.7824
Ankara 7°C

Yenişehir Belediyesi, Güzel Köyüne Mahalle Evi Yaptı

Yenişehir Belediyesi, Güzel Köyüne Mahalle Evi Yaptı
Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Güzel köyüne çok amaçlı mahalle evi yaptı. Mahalle evinin açılışı coşkulu bir tören ile yapıldı. Yenişehir Belediy

Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Hafize İpek, halkın taleplerini esas alan bir siyasi gelenekten geldiklerine dikkat çekerek, "Halkın talebi olan mahalle evlerini tüm mahallerde yapmaya karar verdik. Farê (Güzel) köyünün talebini yerine getirdik ve bu açılışı sizlerin katılımıyla yapıyoruz. Bundan sonra da hizmetlerimiz kenar mahalleler dahil tüm mahallelerde sürecek." dedi.

Yenişehir Belediyesi'nin Dökmetaş (Karakilis) köyünde yaptığı mahalle evinin açılışı ise 2 günce köyde bir çocuğun elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirmesi nedeniyle ileri bir tariha ertelendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir