16 Ağustos 2026
Altın 6736.38
BIST 14172.26
Dolar 47.8424
Euro 55.38
Sterlin 64.5108
Ankara 19°C

Ygs Protestocularına Tepki

Ygs Protestocularına Tepki
Antalya’da YGS’de şifre iddialarıyla ilgili eylem yapan 50 kişilik gruba, eşi ve iki çocuğu sınava giren vali yardımcısı tepki gösterdi.

Antalya’da YGS’de şifre iddialarıyla ilgili eylem yapan 50 kişilik gruba, eşi ve iki çocuğu sınava giren vali yardımcısı tepki gösterdi.

Türkiye Komünist Partisi (TKP) Antalya Gençlik Kolları üyesi bir grup Aydın Kanza Parkı önünde toplanarak Güllük caddesinden Kalekapısı’ndaki Attalos peklei önün kadar yürüdü. Protestocu grup Cumhuriyet Meydanı’na geldiğinde orada bulunan Vali Yardımcısı Metin Borazan, elindeki makineyle fotoğraf çekti ve tepki gösterdi. Yürüyüşünü sürdüren grup Attalos heykeli önünde açıklama yaptıktan sonda dağıldı.

Metin Borazan, tatil günü olması sebebiyle Cumhuriyet Meydanı’nda çocuklarıyla yürüyüş yaptığı sırada grubu gördüğünü belirterek, protestoculara tepki göstererek kendisinin de demokratik hakkını kullandığını söyledi. Borazan, "Benim de ailemden 3 kişi, eşim ve iki çocuğum üniversite sınavına girdi. Kimsenin sınavda alınacak başarıya ya da başarısızlığa gölge düşürmeye hakkı yok. Zaten ÖSYM'de açıklama yaptı. Bütün soru kitapçıklarını internete koydu. İnsanlar birazcık okusun. Her şeyi bahane ederek, bu ülkenin takdir ettiği siyasetçilere, din adamlarına çamur atmaya kalkışmasınlar." diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir