22 Ağustos 2026
Altın 7106.56
BIST 14514.82
Dolar 47.9625
Euro 56.0616
Sterlin 65.441
Ankara 17°C

Yıldırım'da Evi Yıkılan Vatandaş Baygınlık Geçirdi

Yıldırım'da Evi Yıkılan Vatandaş Baygınlık Geçirdi
Bursa merkez Yıldırım Belediyesi, ilçede belirlenen 7 kaçak inşaatı daha yıktı. Evi yıkılan bir vatandaş ise baygınlık geçirdi. Jandarma eşliğ

Jandarma eşliğinde İsabey Mahallesi'nde gerçekleştirilen yıkımlara vatandaşlar yine tepki gösterdi. Güvenlik güçlerinin aldığı tedbirler sayesinde herhangi bir olayın yaşanmadığı yıkımlarda, evi yıkılan bir vatandaş baygınlık geçirdi. Bayılan vatandaşa 112 acil servis ekipleri müdahale etti.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, kaçak yapı konusunda kararlılıkla mücadele ettiklerini belirterek, şunları söyledi: "Amacımız, Yıldırım ilçesini daha modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak. Ben ve ekibim bu uğurda yasalar çerçevesinde ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana kaçak yapılaşma konusunda ciddi kararlar alarak, uygulamaya geçirdik. Vatandaşlarımızın kaçak yapılaşma konusunda bilgilendirilmesi için pankartlar ve el broşürleri dağıttık. Kaçak yapıyla ilgili olarak, Türkiye'de ilk defa Yıldırım ilçesinde hapis kararı alındı. Kaçak yapı sahiplerine de deprem gerçeğini de hatırlatmak istiyorum." (CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir