17 Aralık 2025
Altın 5906.713
BIST 11348.83
Dolar 42.6985
Euro 50.1656
Sterlin 57.2768
Ankara 3°C

Yök Başkanı Çetinsaya, Elazığ'ın Tarihi Mekanlarını Gezdi

Yök Başkanı Çetinsaya, Elazığ'ın Tarihi Mekanlarını Gezdi
Bölge Üniversite Rektörleri Toplantısı'na katılmak üzere Elazığ’a gelen YÖK Başkanı Prof.

Bölge Üniversite Rektörleri Toplantısı'na katılmak üzere Elazığ’a gelen YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Yılmaz, tarihi ve turistik mekanları gezdi.

Pertek, Harput, Sivrice Hazar Gölü, Keban Barajı ve Arapgir’i gezen YÖK Başkanı Prof. Dr. Çetinsaya ve beraberindekilere, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ve üniversite yöneticileri eşlik etti. Çetinsaya, "Elazığ gezisinin tadı damağımızda kaldı. Bir daha gelmemize de vesile olacaktır. Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ başta olmak üzere üniversitemizin üst yöneticilerine, bütün çalışanlarına, programımız sırasında gördüğümüz mülki idare amirlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ise 2013 yılının ilk rektörler toplantısının Elazığ’da Fırat Üniversitesi’nde yapılmasından dolayı YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya’ya teşekkür etti.

Prof. Dr. Demirdağ, "Hem üniversitemizin problemlerini hem de bölgemizin problemlerini yakından tartışma imkanı bulduk. YÖK başkanımız, öğrencilerimizle ve akademik personelimizle yüz yüze görüşmeler yaptı. Toplantılar sonrası YÖK başkanımıza Elazığ’ın sosyal ve kültürel yerlerini gezdirdik. Bu vesileyle, Üniversitemize şu ana kadar ve bundan sonra verecekleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
CİHAN

YÖK Başkanı Çetinsaya, Elazığ'ın tarihi mekanlarını gezdi

YÖK Başkanı Çetinsaya, Elazığ'ın tarihi mekanlarını gezdi

YÖK Başkanı Çetinsaya, Elazığ'ın tarihi mekanlarını gezdi

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir