Yozgat Medrese Mahallesi Çubukçu Çıkmaz Sokak'taki bir grup esnaf, sabahın erken saatlerinde toplanarak cadde üzerindeki kaldırımda bilye oynuyor.
Havaların elverişli olduğu günlerde sabah saat 07.30'da toplanarak yaklaşık bir saat bilye oynayan esnaflar, caddedeki kalabalığın artmasıyla işlerinin başına dönüyor.
Esnaflardan kuaförlük yapan Hacı Kızılay, sabahın erken saatinde müşteri gelmediği için zamanı bilye oynayarak değerlendirdiklerini açıkladı.
Caddeden geçen vatandaşların hayret ve gülerek kendilerini izlediğini belirten Kızılay, bazılarının oyuna dâhil olmak istediğini söyledi.
Bilye oynarken çocukluk yıllarına tekrar geri döndüklerini dile getiren Hacı Kızılay, işsizlik stresini bu yöntemle üzerlerinden atmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.
(CİHAN)

