05 Kasım 2026
Altın 6639.94
BIST 11480.41
Dolar 50.0459
Euro 56.3877
Sterlin 67.3399
Ankara 14°C

Yukarı Kanatlı Köyünde Bir Ailenin Enkaz Altında Olabileceği Bildirildi

Yukarı Kanatlı Köyünde Bir Ailenin Enkaz Altında Olabileceği Bildirildi
Elazığ'da saat 04:32'de 6,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Şiddetli deprem Tunceli, Batman ve Diyarbakır'da da hissedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün internet sitesindeki verilere göre, merkez üssü Elazığ'ın Karakoçan ilçesi Başyurt beldesi olan deprem yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, merkeze bağlı Yukarı Kanatlı köyünde bir ailenin enkaz altında kaldığına dair ihbar aldıklarını bildirdi. Müdürlük yetkilileri, bir ekibin olay yerinde olduğunu, iki kurtarma ekibinin de yolda olduğunu aktardı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir