03 Kasım 2026
Altın 6298.43
BIST 10961.67
Dolar 50.0013
Euro 55.9651
Sterlin 67.0959
Ankara 11°C

Yüksekova'da patlama: 1 Şehit

Yüksekova'da patlama: 1 Şehit
Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca sınır karakolunda, dün akşam saatlerinde elinde el bombası patlayan asker şehit oldu, 9 asker de yaralandı.

EL BOMBALI SALDIRIDA DA 1 POLİS YARALANDI!

Hakkari'de bölücü terör örgütü mensuplarının özel harekat güvenlik noktasına el bombası atması sonucu 1 polis yaralandı.

Yeni Mahalle'de bulunan özel harekat güvenlik noktasındaki polisler, şüpheli bir şahsın toprağa birşeyler gömmeye çalıştığını fark etti. Şahsın bulunduğu yere çok sayıda özel harekat timi sevk edildi. Yaklaşan polisleri gören şahıs, elindeki el bombasını atarak kaçtı. Patlamada 1 polis yaralandı.

Toprakta arama güvenlik güçleri, 1 uzun namlulu silah, ona ait 60 mermi dolu 2 şarjör, bir tabanca ve el bombası buldu. Özel harekat timleri, kaçan şahsın bulunması için operasyon başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir